ua

УКТБПП – 20 років!

УКТБПП – 20 років!
15.02.2022

Зі святом!

15 лютого 2002 року на базі відділу автоматизації та механізації виробництва Харківського підшипникового заводу було створено Українське конструкторсько-технологічне бюро підшипникової промисловості (УКТБПП), яке розпочало розробку підшипників та обладнання для їх виробництва.

Сьогодні УКТБПП спеціалізується на проєктуванні роликових та кулькових підшипників кочення для сільгоспмашинобудування, залізничного та автотранспорту та інших галузей машинобудування, розробленні стандартів та нормативної документації. Фахівці КБ ведуть розробку нових та вдосконалення наявних продуктів ХАРП, конструкторське забезпечення та супровід виробництва.

З 2016 року на базі УКТБПП створено Технічний комітет «Підшипники кочення» – ТК 180, метою діяльності якого є розробка національних стандартів України та гармонізація їх відповідно до міжнародних та європейських стандартів.

Сьогодні підшипники ХАРП відомі своєю високою якістю виконання, відповідністю найкращим світовим стандартам та високими експлуатаційними показниками: підвищеним терміном служби та зносостійкістю, надійністю та енергоефективністю. Велика заслуга в цьому співробітників УКТБПП, які на етапі проєктування та розробки нових продуктів закладають у вироби найкращі інноваційні рішення та експлуатаційні переваги.

Вітаємо колектив із 20-річчям! Бажаємо успішної роботи над цікавими та нестандартними проєктами. І нехай ваш олівець завжди малює щасливі креслення життя!

                                                                                                               З повагою, керівництво HARP
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку