ua

ТОП-5 перемог HARP у 2021 році

ТОП-5 перемог HARP у 2021 році
10.12.2021

Наші перемоги

А ви знаєте, що 11 грудня світ відзначає Міжнародний день гір? У 2003 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала світовій спільноті організовувати в цей день заходи на всіх рівнях з метою пропагування значення сталого розвитку гірських регіонів.

А в житті кожної людини є і своя особиста гора, кар'єрна, сімейна чи соціальна, на яку вона прагне піднятися. Так і в діяльності компаній, що також хочуть підкорювати свої вершини в бізнесі. Харківський підшипниковий завод не є винятком.

У країні, де машинобудування і промисловість розвиваються повільно, на кожному етапі діяльності виростають дедалі нові перешкоди, які потрібно постійно долати задля досягнення своєї мети. Згадаймо головні перемоги HARP у 2021 році, які надихають і мотивують нас на подальші досягнення.

1. Успішно пройдено ресертифікацію здвоєного підшипника CRU Duplex (для «простору 1520») на відповідність вимогам стандартів ЕАС. Також ХАРП підтвердив сертифікацію буксових та вагонних підшипників європейського типу WJ/WJP з параметрами 130x240 мм (для «простору 1435») на відповідність європейським нормам TSI. Це дуже значуща перемога в діяльності підприємства. Тому що цьому передували жорсткі аудиторські перевірки виробництва, системи менеджменту якості, рівня кваліфікації співробітників та багато іншого. І тепер завод не зменшує темпів і готує нові поставки на внутрішній ринок і в країни Європи, СНД.

20211125_130026.jpg

2. Успішно реалізовано черговий етап програми технічного переозброєння. Лабораторія HARP поповнилася додатковим сучасним контрольно-вимірювальним приладом – Диференціальним калориметром скануючим DSC-500 (в додаток до наявного). Також HARP ввів в експлуатацію ще один ультразвуковий занурювальний сканер ScanMaster LS-50 (Ізраїль) з автоматичною системою навантаження/вивантаження.

3.jpg

3. ХАРП збільшив свою присутність на зовнішніх ринках. У 2021 році підписано низку договорів на постачання залізничної продукції для нових великих компаній Румунії, Польщі, Єгипту, Туреччини та країн СНД. А також завод вийшов на новий ринок – підшипники для сільськогосподарської техніки тепер представлені й у Франції.

4. ХАРП розширив сферу застосування підшипників – у 2021 році значно збільшилася популярність корпусних підшипникових вузлів HARP для застосування у зернопереробному та елеваторному обладнанні.

1.png

5. ХАРП максимально розширив лінійку багатокромкових ущільнень X-SHIELD. Нагадаємо, фахівці HARP створили серію стандартних та спеціальних підшипників та підшипникових вузлів, що дозволяють знизити експлуатаційні витрати, зменшити простої машин та агрегатів, що відбуваються з технічних та організаційних причин, та підвищити продуктивність техніки та підприємств. Цього року лінійка ущільнень X-SHIELD поповнилася новими продуктами й сьогодні закриває практично всі запити клієнтів у різних галузях.

HARP готовий підкорювати не одну вершину, адже за ним стоїть велика команда професіоналів, котрі щодня якісно виконують свою роботу, щоб наблизити рідне підприємство до успіху.

Підшипники HARP – перевірені рішення для Вас!
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку