ua

Завод ХАРП відвідали партнери з Гомелю

Завод ХАРП відвідали партнери з Гомелю
27.09.2021

Наші партнери

23 вересня на Харківському підшипниковому заводі (HARP) приймали гостей з Гомелю. Представник Департаменту забезпечення виробництва білоруського виробника сільгосптехніки «ГОМСЕЛЬМАШ», одного з надійніших партнерів HARP, приїхав із дружнім візитом до Харкова, щоб обговорити посилення подальшої співпраці.

У рамках зустрічі провели переговори, відвідали виробничі цехи й поспілкувалися з головним технологом і директором з якості. Детально ознайомившись з технологією виробництва підшипників для сільгосптехніки, заступник директора ДЗВ Сергій Ординський дав високу оцінку масштабам і технічному рівню заводу ХАРП.

Харківський підшипниковий завод уже багато років співпрацює з відомим виробником сільськогосподарської техніки «ГОМСЕЛЬМАШ». За ці роки вдалося налагодити тепле й дружнє партнерство. Для ще більш ефективної роботи сторони домовилися про проведення періодичних відеоконференцій, що буде сприяти поліпшенню комунікації, швидкій реалізації партнерських зобов'язань та збільшенню обсягів співробітництва.

+изображение_viber_2021-09-27_12-36-00-844.jpg
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку