ua

Найкрасивіший відділ продажів підшипників

Найкрасивіший відділ продажів підшипників
16.09.2021

Наша команда

Якщо ви стежите за нашими новинами, то вже напевно знаєте про більшість технологічних процесів на виробництві Харківського підшипникового заводу. А що ж відбувається за межами цехів?

Саме час познайомити вас ще з однією важливою частиною HARP – департаментом продажів. Тут щодня кипить робота над тим, щоб кращі підшипники HARP потрапили до клієнта.

Знайомтеся – департамент продажів підшипників.

Як і в будь-якому відділі, тут є керівник, який займається організаційними питаннями, веде переговори з партнерами, вирішує завдання, необхідні для ефективної роботи своєї команди, а також працює «у полі» на спеціалізованих заходах із потенційними клієнтами.

Директор департаменту – креативна й відповідальна Олена Славіна. Їй подобається те, що HARP не стоїть на місці, що з кожним днем ​​бренд стає краще. А ще їй подобатися (принаймні, нам так здається) те, що вона постійно працює в шаленому ритмі. І робить так, щоб у департаменті все було ідеально!

photo_2021-09-10_15-49-15.jpg

У роботі Олена завжди може покластися на сильне плече свого заступника – Володимира Віленовича Фортуса, уособлення досвіду й професіоналізму, людини, яка може розв’язати будь-яку складну задачу (навіть абсолютно дивовижну).

photo_2021-09-10_15-49-21.jpg

Ну який же відділ продажів без менеджерів. Саме вони обробляють замовлення і консультують клієнтів. Саме ці дівчата знайомлять клієнтів із підшипниковою продукцією HARP, відповідають на питання, шукають нових партнерів, допомагають з оплатами й транспортуванням і ще багато-багато іншого. Насправді без праці цих героїчних робітниць, у HARPа не було б такого чудесного сервісу. У відділі їх четверо: Катерина Величко, Оксана Товстокоренко, Віта Бірюкова та Тетяна Рядних. І кожна з них не тільки прекрасна, але й знає абсолютно все про підшипники. Наші відповідальні менеджери настільки детально розкажуть про переваги підшипників, що клієнти просто «загоряються» бажанням купити продукцію HARP.

Ще одна важлива частина департаменту продажів – відділ розвитку продукту, який очолює Володимир Федорченко. Його стихія – це створення нових продуктів, розробка удосконалень та модернізацій, ведення асортиментної політики. ХАРП безперервно оновлює свою номенклатуру, удосконалює, випускає нові лінійки – цей напрямок чітко контролюється і розвивається.

photo_2021-09-10_15-49-09.jpg

Маркетинг – в сучасному світі без нього нікуди. Це поле діяльності тримає консультант з маркетингу Анна Хоменко. Дослідження ринку, розвиток бренду HARP, побудова стратегії просування – це тільки початок робочого дня Анни.

А ще в ХАРП є роздрібний магазин у Харкові (за адресою пр-т Індустріальний, 3, поруч із прохідною заводу). Глава і владика цього напрямку – Олег Вікторович Доценко. У магазині ви придбаєте не тільки необхідні підшипники, але й отримаєте повну інформацію про всі продуктові лінійки підприємства.

HARP по праву пишається своїм департаментом продажів, і не втомиться їх хвалити. Це найпозитивніший, красивий, чуйний, доброзичливий, комунікабельний, завжди й у всьому готовий прийти на допомогу клієнтам, відділ!
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку