ua

Кращі підшипникові рішення HARP на ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021

Кращі підшипникові рішення HARP на ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021
02.08.2021

ДЕНЬ ПОЛЯ

5 серпня Харківський підшипниковий завод (HARP) стане частиною однієї з наймасштабніших подій в аграрній галузі – ДНЯ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021. Захід відбудеться на базі господарства «Колос» (поруч з селом Валер'яновка в Лозівському районі Харківської області).

HARP виробляє різні типи підшипників для ґрунтообробної, посівної та кормозаготівельної техніки.

Легендарними вже стали підшипникові вузли для дискових борін, культиваторів і посівної техніки – HARP AGRO UNIT. Вони не вимагають обслуговування, змащування й захищені від зовнішніх впливів багаторівневою системою ущільнень X-Shield. 

Надійність підшипникової продукції HARP сьогодні високо оцінили провідні вітчизняні та світові виробники агротехніки. Ґрунтообробні агрегати LOZOVA MACHINERY також комплектуються підшипниками HARP, зокрема на всій лінійці дискових борін DUCAT стоять підшипникові вузли HARP AGRO UNIT. Аграрії зможуть переконатися в надійності, ефективності й суперзахисті підшипників безпосередньо під час польової демонстрації техніки LOZOVA MACHINERY.

Продукція HARP має широкий спектр застосування. Аграрна галузь уже знайома із серією підшипникових вузлів у стандартних і спеціальних виконаннях – UCP, UCF, UCFL для зернопереробного, елеваторного, кормозаготівельного та іншого обладнання. А для роботи в дуже запиленому й агресивному середовищі підприємство пропонує спеціальний вузол F480210K19, корпус якого виготовлений із високоміцного чавуну. Конструкція  містить у собі необслуговуваний підшипник із 6-кромочним ущільненням підвищеної герметичності й захисту від механічних пошкоджень X-Shield.    

HARP також випускає радіальні і радіально-упорні підшипники для посівної техніки, комбайнів, прес-підбирачів з багатокромочними ущільненнями підвищеної герметичності X-Shield.

Харківський підшипниковий завод спеціалізується на вирішенні найскладніших завдань, цьому підтвердження – широка лінійка підшипникової продукції, яка забезпечує тривалу й безвідмовну роботу агротехніки в екстремальних умовах експлуатації.

Будемо раді бачити вас на ключовому заході літа – ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021!
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку