ua

Рішення HARP для елеваторного бізнесу

Рішення HARP для елеваторного бізнесу
30.07.2021

Розробки

Харківський підшипниковий завод (HARP) з багаторічним виробничим досвідом, як ніхто інший, розуміє потреби машинобудівної галузі та оперативно реагує на виклики ринку.

Сьогодні в елеваторний бізнес готові інвестувати навіть невеликі фермерські господарства. Збільшений інтерес аграріїв до будівництва зерносховищ зрозумілий: із кожним роком Україна збільшує обсяги виробництва зерна. А для його зберігання потрібні сучасні складські потужності. При цьому темпи виробництва зерна значно перевищують темпи будівництва елеваторів.

Елеватор – це не просто одна будівля, це комплекс об'єктів, взаємопов'язаних між собою. Незалежно від того, до якого типу належить елеватор, схема роботи однакова: прийом зернових культур, обробка, внутрішнє переміщення, відвантаження. Якщо вийде з ладу хоча б одне обладнання, весь ланцюжок зруйнується. Тому так важливо стежити за станом техніки для зернообробки й обирати тільки надійні й перевірені компоненти.

HARP пропонує ефективні та доступні рішення як для первинного, так і для вторинного ринку зерносховищ. Підприємство виробляє серію підшипникових вузлів у стандартних і спеціальних виконаннях – UCP, UCF, UCFL для застосування в зернопереробному й елеваторному обладнанні. Для роботи в більш запиленому середовищі пропонується спеціальний вузол F480210K19 з корпусом із високоміцного чавуну й необслуговуваним підшипником з 6-кромочним ущільненням підвищеної герметичності й захистом від механічних пошкоджень X-Shield.

1.png

2.png

Підшипники даної серії застосовуються в норіях, стрічкових і ланцюгових конвеєрах, зерносепараторах і зернокидач, а також в шлюзових затворах. HARP максимально клієнтоорієнтований і виготовляє моделі підшипників за індивідуальними проектами замовників.

3.png

Як відзначають аналітики, з огляду на темпи зростання виробництва зерна, у найближчі роки Україні знадобиться ще більше елеваторних потужностей. Харківський підшипниковий завод готовий повністю забезпечити галузь якісними, надійними, зносостійкими підшипниками та вузлами для елеваторного бізнесу.
ПРИЕДНУЙТЕСЬ!tweet-01.png

HARP f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   Індустріальна група УПЕК f2-01.png  you_tube-01.png  in-01.png   LOZOVA MACHINERY tel.png  facebook.png  you_tube.png  linkedin.png  instagram.png  


Повернення до списку